ZEST de vitaliteitsfabriek

Zest de vitaliteitsfabriek

Wat krijg je als je een bevlogen Personal Trainer laat samen werken met een nuchtere Haptotheapeut? Juist, ZEST. Wij zijn niet alleen in zaken partners maar ook prive. Gaat het thuis veel over vitaliteit, voeding, gedrag, training? Slechts 90% van de tijd maar daar houden we van. Het is onze passie.

Het besef dat ‘je fit voelen’ niet alleen met je fysieke kracht te maken heeft, maar vooral ook zit in een combinatie van gezond eten, bewegen en rust ervaren in jezelf heeft ons doen besluiten om ZEST in het leven te roepen. Voor ons zijn training, voeding en coaching de drie belangrijkste elementen als het gaat om een vitaal leven leiden. Elk onderdeel is even belangrijk en telt even zwaar mee.

Wij kiezen er dan ook voor om altijd al deze onderdelen in een persoonlijk traject terug te laten komen. Afhankelijk van je doel en kennis kan het accent verschuiven maar in het totaal nemen we alles mee. Drie componenten die samen zorgen voor een optimaal draaiende fabriek, je lichaam.

Wij staan voor transparantie, persoonlijke aandacht, humor, no nonsense, evidenced based, helder advies en een lange adem. Waar sta jij voor?

 

zest →passie, hartstocht, drift, vuur, elan, pit, gloed, vlam, krachtdadigheid, voortvarendheid, rasp van een citrusschil

meer weten over ZEST?

maak een afspraak