Ik loop met je mee terwijl jij ontdekt wat je nog mag leren

Coaching

Voor mij betekent coaching dat ik je help om antwoord te krijgen op de vragen die jij hebt. Ik geef je hierbij handvaten en leren je deze te gebruiken. Deze tools maken dat jij je meer bewust van je gedrag, gevoel, wensen en valkuilen wordt. Van daaruit ga je kijken naar wat je al kan en wat je nog mag leren om je doel te bereiken.

Ik gids je als het ware door deze verandering en actie heen. Daarbij heb ik een praktische insteek, bepalen we samen haalbare tussendoelen, hou jij ten alle tijden de regie, daag ik je uit om uit je comfort zone te komen en spiegel ik je met als doel iets over jezelf te leren.

Wie ben ik, in plaats van Wat ben ik. Het gaat hier over het voelen en uitdragen van je eigen identiteit. Welke talenten heb je, hoe geef je je leven vorm, wat wil je? Welke beweegredenen heb je, wat doe je voor jezelf en wat omdat het ‘hoort’, wat maakt dat je zo twijfelt en hoe kom je tot de formulering van je eigen wil en wens? Leren vertrouwen op eigen talent en kracht.

Een prachtig maar ook lastig proces waarbij we kijken naar alle rollen die je speelt in je leven, hoe tevreden je daarover bent en hoeveel tijd je daarin steekt. De nadruk ligt op het zoeken naar oplossingen en het omzetten hiervan in daden. Het leren kennen van je valkuilen is een belangrijk onderdeel van je groeiproces immers weten wat je onderuit haalt en waar je afdwaalt is wel zo handig daarom bespreken we ze uitvoerig.

Lifecoaching gaat, zoals het woord al zegt, over je leven in zijn totaliteit. Relaties, gevoelens, gedachten, werk, prive, heden, toekomst en soms zingeving. Waar sta je nu en waar wil je naar toe en hoe ga je daar komen zijn de kernvragen. Praktische opdrachten in en buiten de sessies verschaffen je inzicht en ervaring waardoor niet alleen jij verandert maar uiteindelijk alles.

Wil je weten of coaching iets voor jou is?

vul het contactformulier in of bel me dan maken we een afspraak